BROODJESFABRIEK

BROODJESFABRIEK Broodjesfabriek

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 124 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Broodjesfabriek. Meer weten? Ontdek meer

2 apr 2022 om 21:04 Zelfs 1 ster is te veel Service 0,0 Altijd wel iets daar of ze leveren 2 uur vroeger dan je hebt aangeduid of je krijgt een broodje hesp zonder hesp of een broodje curryworst zonder curryworst
28 mrt 2022 om 14:08 Jammer genoeg niet helemaal in orde. Na een telefoontje wel direct belofte van compensatie
17 mrt 2022 om 13:05 zeer lekker en zelfs vroeger dan verwacht. Een aanrader.
3 mrt 2022 om 13:59 Ik snap ook de vele negatieve reacties niet. Persoonlijk ben ik heel tevreden. Zeer snel geleverd, en alles perfect in orde. De beste broodjes van de streek! Ideaal om te eten tijdens mijn middagpauze.
1 mrt 2022 om 14:07 Ik lees hier slechte beoordelingen: een broodje zou te krokant zijn? Ik vind de broodjes van hier geweldig!! Rijkelijk belegd en heerlijk krokant. En ook de bezorging is prima in orde. Als je op tijd wil eten? Moet je op tijd bestellen. Gr. Jan S
1 mrt 2022 om 5:06 Broodje met smos besteld en betaalt heb gewoon een droog broodje gekregen zonder smos.
3 feb 2022 om 12:20 Food not ok, delivery acceptable.
24 jan 2022 om 15:27 Heb super lang op moeten wachten, 1.30 u in totaal en de soep zat 1 balletje het broodje was veel te krokant en de soep was niet gemixt heel grote stukken ajuin. Ik bestel hier niet meer!
13 jan 2022 om 14:38 Tomatensoep met balletjes, maar er zat welgeteld één balletje in! Toch een beetje weinig.
23 dec 2021 om 12:20 Snel geleverd en zeer lekker! Hier bestel ik nog.
7 dec 2021 om 12:54 De soep was zuur en dus klaar voor de vuilbak. Levering duurder meer dan een uur
15 nov 2021 om 14:15 Niet eens 1 ster waard! Minimaal aan €30 moeten bestellen en Meer dan 2u moeten wachten op bestelling! Platte broodjes, koude en uitgelopen soep, noem maar op… Schandalig is dit!!!.