BROODJESFABRIEK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Broodjesfabriek. Meer weten? Ontdek meer

4 okt 2022 om 6:58 Bestelling is niet klaar wanneer ik toekom in de broodjeszaak. Meer dan een uur op voorhand besteld. Zeer onvriendelijk personeel. Geld terug gevraagd, benieuwd wanneer ik het ga zien!
12 sep 2022 om 15:06 Lekkere verse broodjes,geleverd door vriendelijke mensen. Wrap geitenkaas heel lekker,echt een aanrader! Top!
7 sep 2022 om 15:30 Lang moeten wachten. En zelf moeten bellen om geleverd te krijgen. Mexicano was niet lekker (maar dat is smaak)
31 aug 2022 om 10:27 Had legit food poisoning van die prepare smos ni bestellen daar matties
27 aug 2022 om 19:20 Sneller bezorgd dan gezegd was, koeken waren nog lekker warm, veel americain op de schotel.
18 aug 2022 om 15:13 besteld rond 13u30 en tent sluit om 14u30, na 15u15 nog niks gezien dus was eerste en laatste keer.
9 aug 2022 om 19:23 Rotslecht eten, trekt op niks, lang moeten wachten voor broodje bicky dat op niks trekt, broodje met saus, snee oude slechte kaas en de hamburger apart verpakt in Alu folie?!???? Is helemaal geen broodje bicky, beter den boel sluiten!!!
8 aug 2022 om 11:17 Meer dan 2 uur moeten wachten op de bestelling. Broodjes zijn wel lekker. Leuk dat het warme beleg apart is verpakt. Wel heel weinig saus maar das gezond zeker?
19 jul 2022 om 22:58 Eten steeds lekker en verzorgt...maar levering nog nooit op tijd geweest en wat vervelend als je beperkte middagpauze hebt ook al werk je thuis
19 jul 2022 om 13:08 Was super lekker en praktisch dat er broodjes aan huis kunnen geleverd worden . Bezorging moeten we rekening mee houden best op tijd bestellen
13 jul 2022 om 13:37 Ze waren mij perongeluk vergeten door de drukte hehe
6 jul 2022 om 14:58 Lange wachttijd voor bezorging , gelukkig was alles nog warm.