BROODJESFABRIEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 228 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Broodjesfabriek. Meer weten? Ontdek meer

23 apr 2024 om 16:05 Ik had besteld om 11u32 en mijn 2 broodjes werd pas 13u08 geleverd. Ik begrijp dat het in de middag druk is dus dit zag ik wel door de vingers. Bestelling was ook fout. Ik had een smos jonge kaas besteld en kreeg een smos met hesp? Jammer
12 apr 2024 om 12:24 Super lekker broodje
4 apr 2024 om 12:54 Alles naar wens!
4 apr 2024 om 12:04 Het duurde super lang! Heel duur: snoep 3,5 euro. Zaten ongeveer 15 snoepjes in, idem soep 5 euro= het niet waard. Jammer… niet meer voor mij!
19 mrt 2024 om 12:43 Super lekkere broodjes!!
12 mrt 2024 om 13:17 We bestelden al vaker. Telkens goed verzorgd. Zowel de broodmanden als de individuele broodjes. Een echte aanrader
5 mrt 2024 om 13:00 Super
7 feb 2024 om 17:06 Super lekker altijd !!! & altijd opnieuw super vriendelijke mensen dat het leveren doe zo verder top top
7 feb 2024 om 13:39 Broodjes waren erg lekker!
6 feb 2024 om 12:43 2,5 uur lang gewacht op ons eten, en het is koud bezorgd
5 feb 2024 om 12:20 Ben al meer als 2uur aan het wachten op mijn bestelling, reeds krijg ik al een mailtje hoe mijn bestelling was terwijl mijn bestelling nog niet eens aangekomen is...
2 feb 2024 om 13:41 lekker eten